pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

Verlengservice:


Er zijn diverse mogelijkheden om het armbandje of ketting te laten verlengen als uw kindje eruit is gegroeid.
Per maat verlengen wordt er 1 cm lengte toegevoegd. Dus 1 maat langer is 1cm, 2 maten langer is 2cm, 3 maten langer is 3cm enzovoort.

De standaard verlengservice voor de zilveren sieraadjes kost 22,50 euro dit is voor 1cm verlenging.
Per maat extra verlengen komt er 3 euro bij.


Voor de gouden sieraden bedraagt de standaard verlengprijs 31,50 euro dit is voor 1 cm verlenging.
Per maat extra komt er 8 euro bij.
Dus als een gouden armbandje 2cm verlengt moet worden dan is de rekensom 31,50 + 8,00 = 39,50 verlenkosten

Voor de volwassen armbanden gelden dezelfde prijzen.
Als de armband uit twee of drie afzonderlijke strengen bestaat is de prijs ook 2x of 3x volgens boven beschreven voorbeeld.
Elke afzonderlijke streng verlengen begint dus telkens met het standaard tarief met daarbij de eventuele kosten voor de extra toe te voegen centimeters.

Veel liefs, Sandra