pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

Over de maakster:


OVER SANDRA
Je wil misschien wel weten wie al deze schattige kindersieraden maakt. Dat ben ik, mijn naam is Sandra Brandse. Sinds 1980 Goudsmid en Juwelier sinds 1986. Mijn eigen juwelierszaak die ik vele jaren heb gehad heb ik een tijd geleden vanwege de grote criminaliteits toename helaas moeten stoppen. Maar omdat het vak van goudsmid/juwelier nu eenmaal toch in mijn bloed zit heb ik ervoor gekozen om sieraden te gaan maken speciaal voor de allerliefste mensen in onze sameleving.
En ik moet je bekennen dat het een heel erg groot en positief verschil is met het verleden in de winkel.

Voor de kindersieraden die ik maak gebruik ik luxe materialen als Zilver, Goud, Parels, Kristallen en Edelstenen. Ik noemde mijn merk PIBL een samenvoeging van de woorden Pink en Blue. Roze en Blauw en dus voor meisjes en ook voor jongens. Liefdevol gemaakte sieraden met een bijzondere betekenis. Ik maak de sieraden in mijn eigen atelier cq werkplaats in Velsen, waar ik me heerlijk kan uitleven en waar ik ook mijn webshop run. Mijn sieraden worden op dit moment verkocht in mijn webshop, die ik zelf heb ontworpen, "gebouwd" en ook onderhoud.

Wil je meer over mijn geschiedenis weten dat kan je hier lezen.

Zoals je misschien al hebt ontdekt is de website en de webshop nog in aanbouw. Als je contact met me wil opnemen dan kan je dat gewoon via email doen. Op de contact pagina vindt je de gegevens en wat meer uitleg over hoe je het beste contact met me kan opnemen.
We zien elkaar snel online in de shop!

Kijk hier naar een leuk filmpje dat gemaakt is door een moeder wiens dochter net haar eerste PIBL armbandje om heeft.
FILMPJE