pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

Over de levertijden:


LEVERTIJD
Alle kindersieraden van PIBL worden met de hand gemaakt.
Omdat er zo'n ruime keuze aan kinderarmbandjes, kettingen, enkelbandjes en grote mensen sieraden is, maak ik bijna alles op bestelling.
Ik lever het meeste dus niet uit voorraad. Het voordeel daarvan is dat altijd alles op maat, speciaal voor jou en naar jouw wens kan leveren.
Je kunt me dan gewoon voordat je bestelt even mailen om te overleggen. Ik denk graag met je mee om voor jouw doel het mooiste sieraad te maken.

INDICATIE LEVERTIJD:
Omdat de kindersieraden dus speciaal voor jou gemaakt worden, is er voor de meeste items een levertijd.
In onderstaand overzicht vindt je een indicatie van de levertijd:

armbandjes (met zilveren bedels): 2-5 dagen
doopsieraden: 2-5 dagen
kettingen (met zilveren bedels): 2-5 dagen
zilveren naamkettingen: 2-5 dagen
zilveren enkelbandjes: 2-5 dagen
spenenkoorden: 2-5 dagen
wieghangers: 2-5 dagen

Artikelen zoals oorbellen en bedeltjes waar geen naam of een andere persoonlijke boodschap in hoeft te worden gegraveerd worden in principe wel uit voorraad en dus direct geleverd.

Andere speciale opdrachten: op aanvraag.

Hou dus rekening met de bovenstaande levertijden. Je weet immers ruim van te voren van de geboorte, verjaardag, doop, communie, kerstfeest of andere speciale gelgenheid dat die eraan komt.

Veel liefs, Sandra