pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

Over de garantie:


GARANTIE Ik ben zo overtuigd van de kwaliteit van de armbandjes en kettingen die ik maak, dat je GRATIS levenslange garantie van me krijgt. Deze garantie geldt voor de draad waarop het armbandje of ketting geregen is, de sluiting en kapotte kralen.

Misbruik of verkeerd gebruik van de gebruikte materialen, verloren of ontbrekende onderdelen en normale slijtage van de kralen en verzendkosten vallen niet onder deze garantie. De armbandjes kunnen alleen voor garantie opnieuw geregen worden in de originele lengte of die van de laatste verlenging.

Kijk hier voor verlengservice voor als uw kind gegroeid is en het armbandje niet meer past.

Veel liefs, Sandra