pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

Contactgegevens:


Leuk dat je contact met me wil opnemen. Dat kan op verschillende manieren. Ik vertel je eerst even wat de slimste en snelste manier is

MAIL ME!
Als je snel een reactie van me wilt (wie weet wil je een speciaal sieraad laten maken, of heb je een leuk samenwerkingsvoorstel of iets anders, dan kun je me het beste een mailtje sturen. Gewoon naar info@pibl.nl.
Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren op jouw berichtje.

DIT KUN JE BETER NIET DOEN.
Bellen is een minder handige en minder snelle optie. Je mag me best bellen, maar ik ben geen telefoniste in dienst van mezelf en geen telefonische klantenservice. Dat zou namelijk betekenen dat ik niet meer aan werken in mijn atelier toekom. En als je me niet aan de telefoon krijgt... Ik heb geen voicemail waarop je kan inspreken, want dat zou betekenen dat iedereen die me niet aan de telefoon krijgt mij gaat vragen terug te bellen en dan zijn we weer terug bij af. Dus ook niet per email vragen of ik je wil bellen, want dat is net zo hetzelfde als de uitleg hiervoor. En als mijn telefoon gaat als ik niet in mijn atelier aan het werk ben, is dat ook meestal als ik:
a. Onderweg ben en net niet (op tijd) bij mijn telefoon kan
b. Toevallig net bij het postkantoor sta of
c. Gewoon gesloten ben of niet aan het werk in mijn atelier.
Best Herkenbaar toch? Dus, mijn telefoonnummer is niet geheim (06-13107785), maar bellen is niet altijd de snelste manier van contact leggen.

ALGEMENE GEGEVENS
Wil je algemene gegevens van me weten? Hier zijn ze:
PIBL luxe kindersieraden
Bleyenhoevelaan 3
1951KC in Velsen-noord (ALLEEN OP AFSPRAAK)
KvK 35026045 - PIBL is onderdeel van goldline Trading Company
BTW nr: NL130491615B01

PIBL ATTELIER
In mijn atelier ontwerp en maak ik mijn sieraden. Neem eens een kijkje achter de schermen.