pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

COLLECTIE:


De collectie van PIBL luxe sieraden bestaat uit een aantal bijzondere categorieen. In deze categorieen vindt je sieraden voor veel speciale momentenen, met een speciaal daarvoor gemaakt sieraad. Je koopt ze in de webshop van PIBL. De collectie van PIBL bestaat uit:
* Geboortesieraden
* Doopsieraden
* Verjaardagssieraden
* Sieraden voor bruiloft
* Communie sieraden
* Sieraden voor Mama
* Sieraden voor Papa
* Sieraden voor Oma
* Sieraden voor Opa
* Feestsieraden
* Oorbellen
* Naamsieraden
* From Me 2 You
Vrijwel alles wordt met de hand gemaakt door mijzelf in mijn eigen atelier. Hierdoor is het mogelijk om aan veel speciale wensen en verzoeken te voldoen.


GEBOORTESIERADEN Om de geboorte van een nieuw mensje te vieren zijn geboorte armbandjes van PIBL een welkom cadeau. Lieve kleine echte pareltjes, zilveren kraaltjes en schakeltjes, alle kindersieraden zijn speciaal gemaakt voor de kleine polsjes. De kleintjes dragen de armbandjes tijdens speciale gelegenheden en worden daarna weer opgeborgen in het luxe bewaardoosje waar ieder PIBL armbandje in verpakt wordt. En hoe hard ze ook groeien, de armbandjes kunnen nog een tijd meegroeien door de verlengservie of het sterke verlengkettinkje. Alle ringetjes, slotjes en bedeltjes zijn stevig vastgesoldeerd of beter gezegd: gelast. Wat ik mijn speciale lasapparaat doe. Dat is wel een veilig gevoel!
Voor wie de moeder ook nog extra wil verwennen in het kraambed kan een bijpassende moederarmband gemaakt worden. De moeder-en-dochtersets zijn een groot succes. Een traantje van geluk is dan ook geen uitzondering. Bekijk de geboortesieraden in de PIBL webshop: baby armbandjes, armbandjes met zilveren letters, geluksbelletjes, sterretjes of vlindertjes. Je vindt ze er allemaal


DOOPSIERADEN De doop is meestal het eerste officiele feest dat de kleine viert. De peetouders en familieleden willen de datum of naam van het kindje graag vastleggen in de speciale kindersieraden die ik voor deze gelegenheid maak. Dat kan, op kleine zilveren bedeltjes kan ik met mijn superspeciale graveercomputer alles graveren wat je maar wil. Dus als je zelf in je eigen handschrift de naam van de kleine opschrijft en eventueel een datum of andere boodschap dan kan ik dat exact zo overnemen en graveren. Op die manier heb je een het meest persoonlijke doopcadeau, dat voor altijd bewaard blijft. De naambedeltjes voor aan de kindersieraden zijn al verkrijgbaar vanaf 11,95 euro. Vraag gerust om meer informatie. Bekijk de doopsieraden in de PIBL webshop: doop kind of petekind.


VERJAARDAGSSIERADEN Een speciaal cadeau vinden voor een kinderverjaardag is niet makkelijk. Vaak wil je als ouders, oma of tante iets bijzonders geven dat de kleine niet krijgt van anderen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste verjaardag van een hummeltje. Dat is natuurlijk een groot feest met een mooie taart en cadeautjes. De eerste keer wordt er extra bij stilgestaan, een soort mijlpaal. Voor die eerste verjaardag maak ik bijvoorbeeld bedeltjes met de naam van de jarige erop en je hebt de mogelijkheid om de leeftijd erop te laten zetten. Denk aan een 1 of 1 jaar, alles kan. Maar ook voor de volgende verjaardagen is een armbandje met naam, of een zilveren ketting met naam een groot succes. Gemaakt van de mooiste materialen om lang mee te gaan. Die kinderen groeien natuurlijk als kool, maar door de verlengservice of het stevige verlengkettinkje kunnen de armbandjes nog jaren worden doorgedragen. Daarna berg je het sieraad veilig op in het bewaardoosje om later weer mee te geven wanneer je zoon of dochter het huis uit gaat (Al moet je daar nu nog maar even niet aan denken). Bekijk de verjaardagssieraden in de PIBL webshop


COMMUNIESIERADEN De eerste communie van een kindje is ook een heuglijk moment om te willen vastleggen. Wie alles uit de kast haalt voor de mooiste communikleding wil dit natuurlijk afmaken met prachtige accessoires en sieraden. De jurk wordt misschien niet voor altijd bewaard, maar een juwelenset speciaal voor de communie wel. De PIBL communiecollectie bestaat uit sieraden van echt zilver en zoetwaterparels, maar er wordt ook wel gekozen voor een zilveren kinderketting met een armbandje en kinderoorbellen. Speciale verzoeken ga ik graag mee aan de slag om haar op haar mooiste dag extra te laten stralen! Vraag gerust om meer informatie. Bekijk de communiesieraden in de PIBL websho. communie en vormsel, communie armbandje, kinderkettingen, communie oorbellen.


SIERADEN VOOR BRUIDSMEISJES Kleine bruidsmeisjes voelen zich helemaal het stralend middelpunt met hun eigen mooie bruidsjurkje en een lief parelarmbandje. Om ze te bedanken dat ze bij jouw mooiste dag aanwezig willen zijn. Hun naam en de datum op een bedeltje gegraveerd, dat is pas echt persoonlijk. Dit kan al vanaf 12,95 euro extra. Of een speciaal sieraad voor de kinderen voor ouders die gaan trouwen en hun kinds ook iets symbolisch willen geven. Vraag gerust om meer informatie. Bekijk de sieraden voor bruidsmeisjes in de PIBL webshop: bruidsmeisjes en bruiloft


FROM ME 2 YOU Een prachtige collectie met sieraden die allemaal op het voor dit merk karakteristieke kaartje worden geleverd. Fijne armbandjes, kettingen Sieraden met een boodschap. Op het kaartje waarop de FROM ME 2 YOU collectie wordt geleverd staat een mooir boodschap of een pakkende tekst. Voor elke gelegenhied is er wel iets te vinden en voor elke persoon iets passends. Op de sieraden is meestal de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap, naam, datum of iets anders persoonlijks te laten zetten. Toevoeging van persoonlijke bedeltjes, geboortesteentjes etc. vrijwel alles is mogelijk. Vraag gerust om meer informatie. Bekijk de FROM ME 2 YOU collectie in de webshop: FROM ME 2 YOU