pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN van PIBL.nl:


1. Algemeen
1.1 De hieronder genoemde algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan via de online shop van PIBL luxe kindersieraden.
1.2. Onderstaande voorwaarden kunnen te allen tijde door PIBL luxe kindersieraden gewijzigd worden.
1.3. Door het plaatsen van een bestelling bij PIBL luxe kindersieraden verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.4. Op de algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen en verzendkosten
2.1 Alle genoemde prijzen zijn in euro's, incl. BTW en excl.verzendkosten. De verzendkosten worden in het totaaloverzicht, voor het sluiten van de overeenkomst, berekend.
2.2 De verzendkosten bedragen voor alle verzendingen binnen Nederland EURO 2,95 en Belgie en overige Europese landen EURO 3,95.
Voor bestellingen vanaf EUR 75,00 is verzending voor de klant gratis.
2.3 Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.
2.4 PIBL luxe kindersieraden is niet aansprakelijk voor de gevolgen van (kennelijke) invoerfouten.
Aan onjuiste prijsinformatie kunnen geen rechten ontleend worden.
2.5 Bij ruilen/retourneren van artikelen zijn de verzendkosten altijd voor rekening van de klant.

3. Betaling
3.1 Na bestelling in de webwinkel ontvangt u zsm een email met de bevestiging van uw bestelling incl. ordernummer.
3.2 Betaling kan geschieden op volgende manieren:
a. Direct online via iDeal
b. Betaling vooruit via overboeking vanaf bank of giro.

Bankgegevens: Rek.nr: 4532013 tnv S. Brandse-Juwelier te Velsen-noord
ING IBAN nummer: NL40 INGB 0004 5320 13 BIC/SWIFT: INGBNL2A

3.3 Bestellingen worden alleen gemaakt en verzonden na ontvangst van betaling.
3.4 Wanneer de betaling niet binnen 8 dagen door PIBL luxe kindersieraden ontvangen is zal de bestelling worden geannuleerd.
3.5 Bij het ontvangen van de betaling door PIBL luxe kindersieraden ontvangt u hiervan zsm per email een bevestiging.

4. Levering
4.1 Alle bestellingen worden na ontvangst van de betaling aangeboden voor verzending bij PostNL als standaard brievenbuspost of als de klant hiervoor gekozen heeft als verzekerde pakketpost met handtekening voor ontvangst en track en trace code.
4.2 PIBL luxe kindersieraden geeft zoveel mogeijk bij alle sieraden op de website een levertijd aan. Deze kan varieren van enkele dagen tot ca.twee weken.
4.3 Per email ontvangt u een bevestiging indien uw bestelling is verzonden.
4.4 Indien bestellingen, om wat voor reden dan ook, voor verzending vertraging van meer dan 7 dagen oplopen, wordt u hiervan per email op de hoogte gebracht. Indien bestellingen binnen 30 dagen na plaatsing niet geleverd kunnen worden heeft de klant het recht de bestelling kosteloos te annuleren.
4.5 PIBL luxe kindersieraden is niet aansprakelijk voor evt. schade/verlies indien een bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven adres.
4.6 PIBL luxe kindersieraden is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL. Wij raden onze klanten dan ook met klem aan altijd te kiezen voor verzekerde verzending. Hierdoor krijgt uw zending meer aandacht bij de post en ontvangt u een track en trace code waarmee u de zending kunt volgen.
4.7 Indien een bestelling onverhoopt niet leverbaar is zal PIBL luxe kindersieraden de klant hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen via email. Indien betaling al heeft plaatsgevonden zal de klant in de gelegenheid gesteld worden iets anders uit te zoeken of wordt de betaling teruggestort .

5. Annulering
5.1 Zonder opgaaf van redenen kunnen binnen 24 uur na bestelling, bestellingen worden geannuleerd, mits nog niet verzonden.

6. Ruilen en retour
6.1 Indien u niet geheel tevreden bent dan kunt u binnen 7 dagen na ontvangst artikelen aan PIBL luxe kindersieraden retourneren of omruilen.
Dit geldt NIET voor: oorbellen, deze worden vanwege hygienische redenen niet teruggenomen
en NIET voor speciale opdrachten of artikelen die op uw verzoek voorzien zijn van naam of datum of artikelen die volgens uw aanwijzingen zijn aangepast en/of op maat gemaakt.
6.2 De verzendkosten alsmede het verzendrisico en de kosten van het retourzenden van de artikelen zijn voor rekening en risico van de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen. Bij ruiling neemt PIBL luxe kindersieraden de verzendkosten van het opnieuw op te sturen artikel eenmalig voor haar rekening.
6.3 Artikelen kunnen aan PIBL retourgezonden worden onder de volgende voorwaarden:
- Binnen 7 dagen na ontvangst van de bestellingen dienen retouren of ruilingen per email aangekondigd te worden en volgens de aanwijzingen en vergezeld van rui/retourformulier teruggestuurd te worden. E-mail aankondigingen dienen te gebeuren via info@PIBL.nl. Hierin dient u dan aan te geven of het om rulen of retour gaat en welk artikel betreft.
- Artikelen dienen ongedragen, met aangehecht kaartje en in originele verpakking binnen 7 dagen na ontvangst teruggestuurd te worden, daarbij voorzien van het ruil/retourformulier. Het artikel dient verstuurd te worden naar het volgende adres:

PIBL (plaatst u alstublieft in het belang van veiligheid met verzending geen termen zoals sieraden, juwelen of juwelier op de zending)
Bleyenhoevelaan 3
1951KC Velsen-noord

- Bij retouren zal het retour te ontvangen bedrag (altijd na aftrek van de verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.

7. Aansprakelijkheid
7.1 PIBL luxe kindersieraden doet er alles aan om een zo goed mogelijk product te leveren.
Alle producten bezitten dan ook die eigenschappen die u bij normaal gebruik mag verwachten. Na ontvangst van de artikelen dient u deze direct te controleren. Mochten deze niet aan uw verwachtingen voldoen, niet conform uw bestelling zijn of niet voldoen aan de beschrijving op de website dient u dit per ommegaande per email aan ons te melden (info@PIBL.nl) Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het zoeken van een oplossing.
7.2 Bij het niet volgen van de onderhoudstips kan PIBL luxe kindersieraden niet aansprakelijk worden gesteld, cq worden klachten ongegrond verklaard.
7.3 PIBL luxe kindersieraden is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit/instellingen en vanwege het gebruik van natuurproducten.
7.4 De inhoud van de website is zorgvuldig samengesteld. PIBL luxe kindersieraden kan echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet juiste en/of onvolledige informatie.
7.5 Indien onopzettelijk door typ, -zet -of drukfouten verkeerde prijsinformatie op de website is vermeld zal deze zo spoedig mogelijk worden aangepast. Ook op al gedane bestellingen kunnen prijswijzigingen als gevolg van bovenstaande worden doorgevoerd, indien de bestelling nog niet verzonden is. Desgewenst mag de klant vanwege bovenstaande prijswijziging de gedane bestelling kosteloos annuleren.

8. Overmacht
8.1 In het geval van overmacht heeft PIBL luxe kindersieraden, het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder tussenkomst van de rechter te ontbinden, door dit schriftelijk mee te delen en zonder dat PIBL luxe kindersieraden gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van billijkheid en redelijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

9. Privacy
9.1 Persoonsgegevens worden enkel opgenomen in het klantenbestand van PIBL luxe kindersieraden en zullen op geen enkele manier beschikbaar gesteld worden aan derden.

10. Copyright
10.1 Niets van de inhoud van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van PIBL luxe kindersieraden worden gekopieerd, gepubliceerd of anderszins gebruikt worden.

PIBL luxe kindersieraden is een onderdeel van

Goldline Trading Company
Bleyenhoevelaan 3
1951KC Velsen-noord
info@PIBL.nl

Kvk : 35026045
BTW: NL1304.916.15.B01